Print
Category: Ιδιομαγειρέματα
Hits: 3687

     Βάζουμε μιάμιση κουταλιά nescafe και μιάμιση κουταλιά ζάχαρη. Ρίχνουμε ελάχιστο νερό, περίπου ένα - ενάμιση κουταλάκι γλυκού τόσο ώστε να είναι πολύ πηχτό και ανακατεύουμε 2-3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί. Ζεσταίνουμε νερό να κάψει. Ρίχνουμε το καυτό νερό μέχρι τη μέση στη κούπα και ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί. Μετά στο καυτό νερό που έχει μείνει στο δοχείο που το ζεστάναμε ρίχνουμε άλλο τόσο από τη βρύση και ρίχνουμε από αυτό στη κούπα μέχρι να γεμίσει. Ανακατεύουμε και πάλι και είμαστε έτοιμοι.

    Το αποτέλεσμα είναι να σχηματιστεί κρέμα τέτοια που δεν παράγετε αν το χτυπήσουμε με μίξερ. Η γεύση του Νες είναι ακόμα πολύ καλύτερη από αυτή με μίξερ. Ακόμα με τις αναλογίες αυτές του νερού μπορούμε να το πιούμε άμεσα χωρίς να περιμένουμε να κρυώσει. Με το καυτό νερό διαλύετε πιο εύκολα ο καφές. Αν αντί για χλιαρό νερό ρίξουμε νερό της βρύσης θα σβωλιάσει η κρέμα.